Social

#note simulare #simulare evaluare nationala #rezultate simulare #examene #elevi

Dezastru la simularea Evaluarii Nationale. Jumatate dintre elevi au picat testele!

Inca un examen cu rezultate catastrofale. Doar 50,68% dintre elevii care au sustinut probele de simulare a Evaluarii Nationale au reusit sa obtina medii peste 5. Chiar si asa, rezultatele sunt putin mai bune decat cele de anul trecut.

Notele nu vor fi trecute in catalog, dar elevii vor avea discutii individuale cu profesorii cu privire la rezultatele obtinute.

Cele mai ridicate procente de promovare s-au inregistrat in Bacau - 68,56 (rata de prezenta de 99,47%), Bucuresti - 64 (rata prezenta - 95,03%), Giurgiu - 63,8 (rata prezenta - 92,05%) si Bihor - 61,8 (rata prezenta - 90,36%), scrie Mediafax.

Rate de promovare sub 40% s-au inregistrat in judetele Caras-Severin - 36,27%, Vaslui - 38,55% si Tulcea - 39,89%. In aceste judete, prezenta a fost, in medie, de aproximativ 95%.

Ministrul Educatiei, Sorin Mihai Cimpeanu, le cere profesorilor sa gaseasca rapid solutii pentru imbunatatirea rezultatelor la Evaluarea Nationala, care va avea loc in perioada 22-24 iunie.

Sursa foto: turdalive.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea