Social

Dezastru la complexul turistic Sorica-Azuga

Alimente expirate , depozitate in conditii insalubre, mancare gatita si servita la cateva zile, carne fara elemente de identificare si niciun registru de evidenta a turistilor cazati. Asta au gasit inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC) in urma unui control efectuat la baza partiei Azuga, complexul Turistic Sorica. Inspectorii si-au pus mainile in cap cand au descins in bucataria restaurantului: aici au gasit carne fiarta de cateva zile, care urma sa fie servita in ciorba turistilor, crenvursti inghetati si expirati de trei zile, chifle tinute in saci menajeri, smantana si zeci de kilograme de carne fara termen de expirare. De asemenea, inspectorii au descoperit ca angajatii complexului care deserveste din punct de vedere turistic toata baza partiei Azuga nu detineau niciun document pentru inregistrarea persoanelor cazate si nici nu eliberau turistilor factura sau bon fiscal . „Am ars aproximativ 60 de kilograme de alimente expirate, am inchis temporar bucataria complexului si am aplicat o amenda de 10.000 de lei. Va fi sesizata si Garda Financiara, care va veni curand in control”, a declarat Dan Vlaicu, presedintele ANPC. (continuarea in Evenimentul Zilei ) Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele Mai frumoase destinatii de vacanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare