Social

# febra dengue #china #ciuma bubonica #epidemie febra dengue

Dezastru in China! In aceeasi zi in care a reaparut ciuma bubonica s-a inregistrat si primul caz de febra Dengue

China pare blestemata! Dupa ce in aceasta tara a aparut coronavirusul, care s-a raspandit cu rapiditate in intreaga lume, acum China este in atentia tuturor dupa ce au semnalat un caz de ciuma bubonica si unul de febra Dengue.

In aceeasi zi in care s-a descoperit ca un barbat are ciuma bubonica, China a inregistrat si primul caz de febra Dengue.

Guvernul din Guangde a transmis o informare oficiala despre noul caz de febra Dengue, intr-o postare pe o retea de socializare, care intre timp a fost sters. Pacientul se afla internat in spital, sub tratament.

Se pare ca acesta ar fi calatorit recent in mai multe tari din Asia, printre care India, Myanmar si Pakistan, potrivit stirileprotv.ro.

Autoritatile sanitare au transmis ca iau masuri impotriva raspandirii virusului.

Singapore se lupta cu o adevarata epidemie de febra Dengue

In prezent, Singapore se lupta cu o adevarata epidemie e febra Dengue. Peste 1000 de pacienti sunt raportati saptamanal, iar in total, de la izbucnirea epidemiei. Din acestea, minim 16 persoane si-au piedut viata. In paralele, Singapore se lupta si cu noul coronavirus, cu peste 45.000 de infectari raportate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea