Social

#cancer #bolnavi cancer # vindecare cancer # pastile cancer

Descoperire revolutionara: Medicamentul care vindeca toate tipurile de cancer

Cancerul, in toate formele lui, pare sa-si fi gasit "nasul" intr-un medicament revolutionar descoperit de cercetatorii britanici.

Un grup de oamenii de stiinta de la Colegiul Universitar din Londra si Universitatea Cambridge a facut o descoperire revolutionara in medicina, dupa ce a constatat ca un medicament utilizat pentru tratarea bolnavilor de leucemie ar putea deveni leac pentru toate formele de cancer.

Este vorba de medicamentul cu inhibatori Delta, despre care oamenii de stiinta au descoperit ca inhiba actiunea enzimelor "p100delta", care slabesc sistemul imunitar si creeaza mediul pentru dezvoltarea celulelor canceroase in organism.

Savantii au realizat un experiment pe soareci de laborator si au constatat ca inhibatorii Delta reusesc sa creasca semnificativ imunitatea organismului impotriva atacului tumorilor maligne din corp, prevenind astfel aparitia cancerului de orice tip.

In plus, se pare ca protectia administrata de aceasta pastila se pastreaza pe termen lung, impiedicand astfel si recurenta cancerului la pacientii care au invins deja aceasta boala crunta.

Specialistii vor incepe curand testele clinice pe oameni, dar sunt increzatori ca, in cativa ani, vor lansa medicamentul pe piata ca tratament universal impotriva cancerului.

Foto:Npr.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea