Social

#pariuri sportive #pariuri

Deschide un cont nou la Unibet! Tutorial cu primul pariu online

Afla cum poti pune primul pariu la Unibet in numai cateva minute, deschizandu-ti un cont nou la una dintre cele mai apreciate agentiile de pariuri online la nivel mondial!

Casa de pariuri online Unibet are peste 14 milioane de utilizatori raspanditi pe intregul mapamond. Jucatorii aleg sa pariez la operatorul britanic pentru ca le este asigurata o experienta totala de jocuri de noroc. in Romania, Unibet detine licente definitive de functionare la ONJN pentru patru platforme, si anume: pariuri sportive, poker, casino si bingo.

Agentia dispune si de aplicatii performante pentru mobil, dar si de o oferta extrem de bogata de pariuri live si jocuri pe toate gusturile. Eforturile tehnologice ale companiei fondate in 1997 nu au fost ignorate nici de entitatile din industria pariurilor online: Unibet a castigat numeroase distinctii din partea International Gaming Awards si EGamingReview in ultimul deceniu, printre care si titlul de "Operatorul de pariuri online al anului 2016".

Interesant este ca pe pagina dedicata Unibet de pe site-ul comunitatii pariorilor din Romania este afisat un numar record de membri din cadrul comunitatii care pariaza la aceasta agentie, mai exact 22.448 de utilizatori. Daca vrei sa li te alaturi, urmeaza acesti simpli pasi:

1. Rasfoieste recenzia casei de pariuri online Unibet pe site-ul celei mai mari si mai active comunitati de pariori de la noi din tara pentru a cunoaste in detaliu toate amanuntele si ofertele propuse de operator, dar si concursurile la care poti participa daca ai un cont activ;

2. Acceseaza site-ul agentiei si da click pe butonul galben situat in coltul superior din dreapta ecranului, pe care scrie "inregistrare". Completeaza datele personale solicitate (inclusiv CNP-ul, care este solicitat de ONJN), alaturi de o adresa de mail si un numar de telefon valid, la care ai acces pentru a confirma contul. Asigura-te ca retii numele de utilizator si parola aleasa, pentru ca vei folosi aceste date de acces de fiecare data cand vrei sa te autentifici;

3. Efectueaza prima depunere, folosind fie un card sau cont bancar, fie Paysafecard. Depunerea minima este de 50 RON prin metodele bancare, respectiv 25 RON prin Paysafecard.

4. Navigheaza catre sectiunea de pariuri sportive si cauta campionatele sau partidele pe care vrei sa joci in bara de cautare sau navigheaza manual printre categoriile disponibile efectuand un click pe butonul care contine simbolurile "A" si "Z", care sun despartite de 4 liniute verzi. Daca vrei sa vezi toate tipurile de pariuri disponibile pentru o partida anume da click pe numele ei si apoi pe cota care se afla in dreptul pronosticului dorit. Dupa ce ai stabilit selectiile, introdu miza in caseta corespunzatoare tipului de pariu pe care vrei sa-l pui: "Simplu", "Combinatie" sau "Sistem" si apoi nu-ti mai ramane decat sa dai click pe butonul mare de dedesubt: "Plasati pariul".

Felicitari! ti-ai inceput cariera de parior online. Mult succes in aceasta calatorie emotionanta!

Nu uita sa trimiti documentele solicitate operatorului pentru a-ti putea verifica contul cat mai din timp! Procesul de verificare a identitatii este o masura impusa prin lege, pe care trebuie sa o realizezi in termen de 30 de zile de la deschiderea contului, altfel te vei trezi cu contul suspendat. De regula, pot fi solicitate copii scanate cu buletinul, cardul bancar si o factura la utilitati.

Odata ce ai contul verificat vei putea efectua si retrageri. Pentru a-ti incasa castigurile va trebui sa folosesti cardul bancar cu care ai depus (numai daca este VISA) sau un cont bancar care sa fie pe numele tau. Nu sunt acceptate portofelele electronice precum Skrill sau Neteller. in functie de banca la care ai contul sau cardul, retragerea poate dura mai mult sau mai putin. Daca ai cont la Raiffeisen si retragi banii la prima ora a diminetii, este foarte posibil sa primesti banii in aceeasi zi!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea