Social

#taxi #taxibeet #comanda taxi online #taxi online #aplicatie mobil #aplicatie taxibeet #aplicatie mobil taxi # taxibeet.ro

Descarca pe mobil aplicatia Taxibeet si preia controlul calatoriei tale cu taxiul!

Sub deviza “Taxi-ul secolului 21!”, aplicatia Taxibeet promite ca va revolutiona modul in care bucurestenii cheama un taxi. Angel Raducanu, Country Manager Taxibeet in Romania, ne-a explicat mai multe despre modul in care poate fi folosita aplicatia, despre functiile si avantajele oferite pentru utilizatori si pentru soferii de taxi.

Instalata pe un smartphone Android sau iOS, aplicatia Taxibeet permite utilizatorilor sa cheme rapid taxi-ul dorit si chiar sa urmareasca pe harta cum se apropie masina de destinatie.

Acasa.ro: Care este avantajul principal al aplicatiei Taxibeet fata de alte aplicatii asemanatoare?

Angel Raducanu: Avantajul principal este ca aplicatia noastra face legatura direct intre pasager si soferul de taxi. La sfarsitul cursei, pasagerul poate sa evalueze soferul. In acest fel, urmatorii pasageri vor putea vedea exact ce au spus altii despre soferul respectiv. Utilizatorii isi pot alege exact soferul pe care si-l doresc.

Acasa.ro: Aceste functii cresc in mod evident confortul, dar are aplicatia si vreun impact asupra sigurantei in relatie dintre pasager si sofer?

Angel Raducanu:
Bineinteles. In momentul in care pasagerul comanda un taxi, stie absolut toate detaliile despre sofer. Stie cum il cheama, ii vede poza, modelul exact al masinii, ce servicii aditionale ofera (WiFi, scaun de copil, tapiterie de piele, DVD player, reviste in masina sau diverse alte servicii oferite). Automat, in momentul in care masina vine, tu ai deja toate detaliile. Un alt avantaj important este faptul ca nu conteaza firma la care taximetristul este afiliat.

Bucuresti, in rand cu marile capitale prin Taxibeet

Acasa.ro: O aplicatie atat de complexa poate fi complet gratuita?

Angel Raducanu: Da, pentru pasageri, aplicatia este complet gratuita. Utilizarea ei necesita descarcarea din magazinul de aplicatii si un proces de inregistrare ce dureaza mai putin de 30 secunde. Este necesar un numar de telefon valabil, pe care pasagerul primeste codul de inregistrare, si o adresa de email valida, pe care utilizatorul primeste instructiuni despre cum se utilizeaza aplicatia.

Acasa.ro: Aplicatia este deja complet functionala? Exista soferi de taxi inscrisi in baza de date?

Angel Raducanu: Exista deja, in Bucuresti, 100 soferi inscrisi, deoarece noi discutam cu soferii de aproximativ 2 saptamani. Aplicatia este acum la momentul 0, in care incep sa o descopere si pasagerii si soferii de taxi. Aplicatia este acum disponibila pentru Android si in aproximativ 10 zile pentru IOS.

Aplicatia a fost implementata cu succes in Rio de Janeiro, in Atena, iar in aceasta perioada se lanseaza in Paris si Oslo.

Acasa.ro: Functionalitatea aplicatiei pare a fi optima in centrul orasului. Credeti ca va dura mult pana cand va fi la fel de usor de folosit si la periferie?

Angel Raducanu: Nu cred ca va dura mult. Soferii cu care am discutat deja, care au fost placut impresionati de ideea aplicatiei si s-au inscris, lauda deja aplicatia catre alti soferi de taxi din Bucuresti. Cu cat se inscriu mai multi utilizatori si soferi, cu atat aplicatia va functiona mai bine si mai repede. In Rio de Janeiro, unde aplicatia este functionala de 5-6 luni, in orice zona a orasului poate fi gasit cel putin un sofer Taxibeet.

Evaluarile pot imbunatati confortul in taxi

Acasa.ro: Credeti ca aplicatia Taxibeet ii va convinge pe soferi sa investeasca mai mult in masina si in confortul pasagerilor?

Angel Raducanu: Cu siguranta acest lucru se va intampla. Pe masura ce soferii vor incepe sa primeasca evaluari, vor avea tot interesul sa devina soferi cautati si bine evaluati pe Taxibeet. Pentru ei, aplicatia devine o alta sursa de venit: le poate aduce curse noi in momentele in care au timpi morti de-a lungul turei, cand stau fara succes intr-o intersectie in asteptarea clientilor.

Va fi in interesul soferilor de taxi sa ofere cat mai multe servicii de calitate. In momentul in care un utilizator se urca intr-o masina care ar fi murdara, sau soferul este nepoliticos, la sfarsit aceste lucruri se pot reflecta in evaluare. Daca soferul primeste o singura stea de la mai multi pasageri, isi va pune
un semn de intrebare, deoarece nimeni nu-l va mai chema la curse prin Taxibeet. In plus, suntem in secolul vitezei si al tehnologiei, aplicatiile mobile devin tot mai importante, astfel ca va fi in interesul taximetristilor sa fie soferi Taxibeet.

Acasa.ro:
Aplicatia vizeaza pentru inceput cele mai importante platforme, Android si iOS...

Angel Raducanu: Incepand din 19 septembrie, aplicatia este disponibila in Google Play, fostul Android Market, iar in App Store va fi disponibila in urmatoarele doua saptamani. A fost trimisa la Apple si momentan se afla in proces de verificare inainte de a fi disponibila si pentru iPhone.

Utilizatorii Android se pot deja inscrie si folosi aplicatia. Deocamdata insa, numarul soferilor este limitat, si atat pasagerii, cat si taximetristii, invata acum modul in care aplicatia le poate usura viata.

Taxibeet, functionalitate sincronizata pe PC si smartphone

Acasa.ro: Site-ul poate fi accesat si din browser pe mobil sau desktop? Ofera aceeasi functionalitate ca aplicatiile Android si iOS.

Angel Raducanu: Accesat de pe mobil, site-ul ofera doar blogul aplicatiei, in care sunt instructiuni si stiri despre Taxibeet. Aplicatia poate fi insa folosita direct de pe desktop sau laptop, pe Taxibeet.ro. Cand utilizatorul comanda un taxi de la PC si pleaca apoi sa se urce in masina luandu-si telefonul cu el, aplicatia se va deschide de la exact acelasi ecran ca cel lasat pe computer.

Acasa.ro: Ce mai trebuie sa stie utilizatorii despre Taxibeet?

Angel Raducanu:
Este o aplicatie care poate schimba stilul de viata si modul de a chema un taxi in interiorul Bucurestiului. Este o aplicatia sigura, iar toti soferii inscrisi sunt obligati sa trimita catre Taxibeet o copie dupa permisul de condus, buletin si licenta de taximetrist. Lucram cu taximetristi verificati.

Folosind Taxibeet, timpul in care chemi un taxi este mult mai scurt. Utilizatorii nu mai au nevoie sa asculte melodii la telefon sau sa poarte discutii cu dispecerul grabit. Cel mai important aspect este insa optiunea de a alege exact masina, soferul si dotarile pe care le vrei si de care ai nevoie pentru o calatorie placuta cu taxi-ul.

Aplicatia Taxibeet este disponibila deja in Google Play si va putea fi descarcata in curand si pentru iOS, din App Store. Utilizatorii romani se pot bucura de aceeasi functionalitate complexa ca in orase precum Atena, Paris si Rio de Janeiro, fara sa plateasca mai mult decat tariful obisnuit al taximetristului ales.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.taxibeet.passenger

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea