Social

#alin trasculescu #demisie #deputat pdl #demisie alin trasculescu

Deputatul PDL Alin Trasculescu demisioneaza din functie

Deputatul PDL Alin Trasculescu a anuntat, marti, ca demisioneaza din functie. Anuntul a fost facut in plenul Camerei Deputatilor, inainte de inceperea sedintei care urma sa dezbata raportul Comisiei juridice prinvind incuviintarea arestarii sale.

Alin Trasculescu a fost retinut intre 11 si 12 noiembrie, fiind cercetat pentru trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la spalare de bani.

In cursul zilei de vineri, Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat unda verde solicitarii ministrului Justitiei, aproband arestarea preventiva a deputatului democrat-liberal. Pe de alta parte, marti dimineata deputatii PDL au anuntat ca au decis sa voteze in favoarea cerererii ministrului Justitiei.

La randul sau, Victor Ponta, presedintele PSD, a anuntat ca si grupurile parlamentare reunite ale USL vor vota pentru arestarea preventiva a lui Alin Trasculescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea