Social

#parlament #premier #discurs #deputati #senatori pdl #victor ponta

Deputatii si senatorii PDL vor lipsi de la discursul premierului Ponta din Parlament

Senatorii si deputatii PDL nu vor participa la discursul pe care premierul Victor Ponta il va sustine marti dupa-amiaza in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului.

Anuntul a fost facut in cursul diminetii de Mircea Toader (foto), liderul deputatilor democrat-liberali, care a catalogat interventia lui Ponta de la tribuna Parlamentului drept un "simulacru de democratie". El mai spune ca aceasta dezbatere trebuia facuta cu mult timp inainte.

"In conditiile in care acest Birou Permanent solicita ca premierul sa aiba un punct de vedere la ceea ce ar trebui sa se produca la Bruxelles, ni se pare fara niciun fel de logica, deoarece daca doreau o dezbatere, si era nevoie de o dezbatere foarte corecta, trebuia facuta cu mai mult timp inainte, iar in Parlament pentru a asculta un discurs e suficient sa mearga la televizor cum merge in fiecare zi", a explicat Mircea Toader decizia grupurilor parlamentare ale PDL.

Una dintre temele pe care discursul lui Victor Ponta le va atinge se refera la pozitia Romaniei la Consiliul European din aceasta saptamana in legatura cu aprobarea bugetului UE pentru perioada 2014-2020.

Sursa foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea