Social

Democratii se ataca la conturile din banca

Barak Obama i-a cerut contracandidatei sale la investitura democrata, Hillary Clinton, sa-si prezinte declaratia de venit pe ultimii sase ani, dupa ce senatorul de Illinois a facut acelasi lucru in urma cu doua zile. Candidatul de culoare si-a postat veniturile din perioada 2000-2006 pe site-ul sau de campanie, ocazie tocmai buna pentru stafful sau electoral de a o acuza pe Hillary ca "nu este deschisa catre electorat".

"Declaratia de avere este o problema de rutina. Credem ca echipa lui Hillary Clinton ar trebui sa atinga acest standard", a declarat purtatorul de cuvant al lui Baraka Obama. "Sunt incantata ca senatorul Obama a facut publice aceste cifre.

Cred ca este un prim pas foarte bun", a reactionat fosta prima doamna. Conform datelor publicate pe site-ul sau de campanie, familia Obama a castigat cel mai mult in 2005 si 2006, peste un milion de dolari anual, o buna parte din aceasta suma revenind din vanzarea a doua carti publicate de senatorul de Illinois. In timp ce democratii se ataca intre ei, candidatul republican John McCain a intreprins un turneu ce a cuprins Israelul, Franta si Marea Britanie.

Genealogii amuzante

Un studiu care a identificat arborele genealogic al celor trei candidati la presedintie, publicat de societatea istorica New England din Boston, a starnit zambete printre politicieni. Astfel, conform studiului, Barak Obama ar fi inrudit cu cel putin sase presedinti, printre care George W. Bush, Gerald R. Ford, Lyndon B. Johnson, Harry S. Truman, James Madison, dar si cu Brad Pitt. Hillary, in schimb, ar fi verisoara de gradul noua cu Angelina Jolie si inrudita, totodata, cu Alanis Morissette, Celine Dion si Madonna.

John McCain, ai carui stramosi sunt "din sud", este inrudit doar cu actuala prima doamna, Laura Bush.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea