Social

#partid #guvernare #pdl psd # coalitie pdl-psd

Deja vu in politica? Lazaroiu anunta o noua guvernare PDL-PSD

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat, la Realitatea Tv, ca scenariul ca alianta pentru guvernare PDL-PSD sa reinvie are sanse foarte sa se concretizeze in .

Lazaroiu a explicat ca atat Victor Ponta, cat si Emil Boc au inceput sa isi "faca curat" in partide. In ceea ce priveste PSD, unde tocmai s-a consumat excluderea lui Mircea Geoana din partid si revocarea de la sefia Senatului, Lazaroiu spune ca asta i-a dat autoritate lui Ponta, care va continua curatenia, urmatorul pe lista putand fi Adrian Nastase.

Astfel, dupa alegeri, apele se vor fi linistit, partidele se vor uni pentru binele Romaniei, primul punct pe lista fiind revizuirea Constitutiei , pentru care e nevoie de majoritate parlamentara de 66%.

"In 2013 s-ar putea sa avem o Coalitie PSD-PDL, cu niste partide mai curate. Nu e o gluma sau o ghiceala, obiectivul este sa revizuiasca Constitutia, iti trebuie 66%. In nu se poate face, in 2013 s-ar putea face", a spus Lazaroiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea