Social

# respectare reguli preventie coronavirus #ploitie #coronavirus #amenzi

Decizie neasteptata! Politisti, in civili, pe strazi! Amenzi pentru cei care nu respecta regulile de prevenire a coronavirusului

Autoritatile romane au luat o decizie fara precedent, la care nimeni nu se astepta. Politisti imbracati in civil vor patrula pe strazi pentru a verifica daca romanii poarta masca si respecta restrictiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Aceasta decizie a fost luata deoarece exista foarte multi romani care nu respecta regulile sanitare si nu poarta masca nici macar in spatiile inchise, sau o poarta incorect.

Asta cu atat mai mult cu cat in unele zone din Romania a fost impusa obligativitate purtarii mastii de protectie si in aer liber, insa prea putina lume respecta acest lucru. 

Potrivit acestei decizii, foarte multi politisti imbracati in civil vor patrula pe strazi pentru a identifica persoanele, dar si fimele, care nu respecta regulile sanitare de purtare a mastii si de distantare sociala.

Potrivit g4media.ro, Guvernul a decis, de asemenea, infiintarea unei linii telefonice TelVerde (0800.800.165) la care cetatenii pot reclama nerespectarea masurilor sanitare. Aici vor putea fi trimise de catre cetateni materiale foto/video necesare pentru aplicarea de amenzi ori deschiderea de cercetari ale politiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea