Social

#litoral #delta_dunarii #cfr #marea neagra #. trenuri #suplimentare trenuri

De sambata, mai multe trenuri spre Litoral si Delta

CFR introduce intre 14 iunie si 15 septembrie 20 de noi trenuri InterRegio si Regio spre statiunile de la Marea Neagra si spre Delta Dunarii.

De asemenea, in intervalele orare cele mai solicitate, turistii vor avea la dispozitie legaturi frecvente intre Constanta si statiuni. Durata calatoriei, cu toate trenurile InterRegio, pe ruta Bucuresti - Constanta va fi de 2 ore si 50 de minute. In plus, pentru cei care vor sa ajunga in Delta Dunarii, doua trenuri InterRegio vor circula suplimentar pe ruta Bucuresti Nord – Tulcea si retur.

De la sfarsitul lunii, mai exact de pe 28 iunie, trenul traditional destinat tinerilor va circula zilnic pe ruta Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti Nord – Constanta - Mangalia si retur. Trenul Tineretului va pleca din Sibiu la ora 17.45, va circula pe parcursul noptii cu tranzit prin Bucuresti Nord, de unde va pleca la ora 02.30, urmand sa ajunga la Constanta la ora 06.21.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea