Politica

#Nicusor Dan #motiv #vaccinare

De ce nu s-a vaccinat, de fapt, Nicusor Dan impotriva Covid. Chiar el a spus adevaratul motiv

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, nu s-a vaccinat impotriva Covid nici pana in acest moment. Edilul a marturisit si de ce nu s-a imunizat. Mai mult, in cadrul unei conferinte de presa, a recunoscut ca a avut Covid, iar la acel moment nu a dorit sa faca publica aceasta informatie pentru a nu crea panica.

 

„Nu am spus asta public pentru ca nu am vrut sa parazitez dezbaterea publica. Stiti ca am fost in izolare in luna mai pentru ca fiica mea a fost infectata. Ulterior m-am infectat si eu. Deci am avut coronavirus. O sa ma vaccinez dupa ce medicul imi va spune ca este bine sa o fac”, a declarat Nicusor Dan in conferinta de presa, intr-un raspuns la intrebarea Libertatea.

In luna aprilie, edilul a anuntat pe Facebook ca intra in izolare timp de doua saptamani, dupa ce fiica sa de 4 ani s-a infectat cu coronavirus. Testul ii iesise atunci negativ.

Intr-o declaratie pentru Hotnews.ro, primarul general a precizat ca nu a anuntat ca are COVID-19 la vremea respectiva, pentru ca era deja in izolare si nici nu voia sa interfereze cu dezbaterea publica pe tema bugetului Capitalei. „Initial am anuntat ca are fetita mea, iar la o saptamana am facut si eu. Din acest motiv am stat 3 saptamani in izolare”, a mai spus Nicusor Dan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din politica

Top

Cauta-ti perechea