Social

#Althaus #ceai alb #ceaiul alb

De ce este ceaiul Althaus atat de cautat?

Indiferent de anotimp, de ora din zi, de starea de spirit, o cana de ceai este intotdeauna binevenita. Fie ca esti persoana fizica sau reprezentantul unei firme din HoReCa sau orice alt domeniu, trebuie sa stii ca Althaus este un brand de ceaiuri din Germania, cu o experienta de 60 de ani.

 

Compania se bazeaza pe indelungata traditie a culturii ceaiului din toata lumea si expertii in dezvoltarea de concepte legate de ceai din Germania, Rusia si America.

La baza brandului Althaus se afla un degustator de ceai pe nume Ralf Janecki, cunoscut pe plan international pentru pasiunea pe care o are pentru aceasta bautura. El este cel care selecteaza ceaiurile, creeaza noi blend-uri, mentine si dezvolta relatiile cu producatorii dar si firmele de ambalaje. In plus, Ralf are in spate o echipa internationala de ambasadori ai culturii moderne a ceaiului.

Brandul Althaus reuseste sa raspunda cererii pentru produsele de calitate superioara prin metodele moderne de productie folosite in combinatie cu vechile abordari traditionale si noile mixuri pe care piata le cere. Peste toate acestea, design-ul atractiv il face sa se diferentizeze fata de ceilalti jucatori din domeniu.

Expertii care lucreaza la Althaus combina amplele lor cunostintele legate de regiunile unde creste cel mai bun ceai cu finetea cunostintelor si competentele legate de calitatea produsului. Faptul ca inteleg atat de bine ceaiurile, fac expertii brandului sa creeze tot timpul blend-uri perfect echilibrate, care reusesc sa satisfaca o gama larga de pretentii.

Ceaiurile nu sunt evaluate doar potrivit gradinilor/regiunilor din care cresc, dar si in functie de aroma, culoarea, aspectul si gustul ceaiului.

Fiecare regiune in parte de unde este procurat ceaiul este vizitata in mod constant. In acest fel se mentin relatiile prospere dintre brand si proprietarii plantatiilor. Partenerii de incredere ai brandului Althaus care importa ceaiul, il selecteaza cu atentie in prima faza. Dupa care toate procesele de rafinare se desfasoara in Germania, dupa o supervizare stricta. De aceea, Althaus sunt alesi de cei care lucreaza in catering si Horeca.

Ceaiul Althaus se gaseste in pliculete clasice de hartie, dar si in plicuri piramidale, si bineinteles la vrac.

Plicul piramidal de matase este o metoda inovativa de a te bucura de ceai, iar datorita formei piramidale, continutul are loc suficient pentru a-si elibera aroma si savoarea. Pentru o experienta completa, foloseste o cana transparenta si bucura-te de deschiderea frunzelor de ceai. Astfel, poti testa ceaiul cu mere verzi si lamaie.

Plicurile de hartie ofera proportia perfecta pentru ceaiurile care necesita un timp de infuzare scurt, precum ceaiul verde

Plicuri T-bag, preferate in special de cei din domeniu Horeca. Acest plic are si o toarta, pentru a se putea fixa in ceainic atat cat este nevoie pentru infuzare.

Varianta “a la carte” a ceaiurilor este la vrac. In acest mod poti servi ceaiul in forma lui pura, fie ca folosesti un filtru de hartie sau o sita. Iubitorii de ceai stiu ca nu ai nevoie de nimic decat de ceai vrac, apa fiarta si o sita. Incearca un preferat al cunoscatorilor de ceai: Gunpownder si menta alba.

Tipuri de ceai Althaus in functie de continut

  • Ceai de plante/ eticheta galbena - musetel, roibos, menta, ginseng
  • Ceai negru/eticeta albastra – english breakfast, ceai negru aromat, Earl Grey
  • Ceai verde/eticheta verde – ceai verde, verde semifermentat, Sencha, aromat
  • Ceai de fructe/eticheta rosie
  • Ceai in functie de zona
  • Ceai negru din Ceylon si Assam
  • Menta din Egipt
  • Iasomie din provinciile Jiangnxi Fujian din China
  • Ceai Ceylon din China si India
  • Ceai verde Sencha din Japonia

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea