Social

# pasapoarte plaza romania # sectie pasapoarte #pasaport

De azi poti sa-ti faci pasaportul la mall!

Cozi la pasapoarte? Istorie! De astazi, in Plaza Romania functioneaza un punct de lucru unde orice bucurestean poate sa isi faca pasaportul. Acesta are 20 de ghisee si autoritatile spun ca va fi asigurat un flux continuu astfel incat sa nu se mai formeze legendarele cozi. 

Noul sediu al Serviciului de Pașapoarte, situat in centrul comercial Plaza România va fi deschis luna aceasta în fiecare zi lucrătoare, între orele 8.30 – 18.30. În noul sediu pot fi depuse documente pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice și pașapoartelor simple temporare. Din septembrie, programul se schimbă. Depunerea documentelor şi ridicarea paşapoartelor se vor face între orele 8.30 şi 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri, respectiv între orele 8.30 și 18.30 în zilele de marţi.

Vestea proastă este că deschiderea acestui punct de lucru va duce automat la închiderea altor trei mai mici. E vorba de sediile din str. Ion Ţuculescu nr. 42B, Sectorul 3, str. Străduinţei nr. 1, Sectorul 4, şi Șos. Virtuţii nr. 1-3, Sectorul 6. Cereri se vor putea depune în continuare la sediile din Şoseaua Pipera, numărul 49 şi din Piaţa Amzei, numărul 13. La toate cele trei sedii se vor elibera atât paşapoarte simple electronice, cât şi paşapoarte simple temporare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea