Social

David Beckham vrea o masina de viteza pentru Londra

Real Madrid intentioneaza sa-l transfere in aceasta vara
David Beckham incaseaza anual un salariu de sapte milioane de euro de la Real Madrid, suma la care se adauga si cele 21,5 milioane de euro obtinute din publicitate. In consecinta, mijlocasul nu face un efort prea mare pentru a scoate din buzunar peste un milion de euro pentru a-si cumpara un nou automobil. Golden Balls si-a comandat de curind un Bugatti Veyron , cea mai rapida masina din lume, care poate atinge o viteza de 406 kilometri pe ora. Fotbalistul echipei Real Madrid mai are de asteptat insa pentru a-si completa colectia de automobile, uzinele Molsheim (Franta) fabricind doar 50 de masini pe an. Un responsabil de la Bugatti a lasat sa se inteleaga ca Beckham nu va avea prioritate in fata celorlalti clienti care asteapta sa le fie livrate automobilele. Vedeta fotbalului englez detine 12 masini, printre care se numara un Bentley si un Aston Martin .

Englezii, in pericol

Spaniolii ar putea sa nu mai aiba insa ocazia de a-l vedea pe David Beckham defilind cu bolidul Bugatti prin capitala iberica. Potrivit publicatiei britanice The People, directorul sportiv Arrigo Sacchi se pregateste sa faca mai multe schimbari la Real Madrid, una dintre acestea fiind cedarea fotbalistilor englezi David Beckham, Michael Owen si Jonathan Woodgate in aceasta vara, daca vor continua sa aiba randamentul scazut de pina acum. Surse apropiate lui Golden Balls sustin ca fotbalistul nu va tine cu dintii de locul la gruparea madrilena, dorind sa se intoarca in campionatul Angliei, mai precis la o echipa din Londra. De mentionat ca presa engleza a anuntat de mai multe ori in cursul anului trecut ca Beckham este dorit de magnatul rus Roman Abramovici la formatia Chelsea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea