Social

#procuror liviu dascalescu #raport justitie favorabil #traian băsescu

Dascalescu l-a rugat pe Basescu sa participe mai des la sedintele CSM

Procurorul Liviu Dascalescu, membru al CSM , l-a rugat pe presedintele Traian Basescu sa participe mai des la sedintele Consiliului, pentru a depasi cu bine anul 2009 in perspectiva Raportului Comisiei Europene, care se axeaza pe starea justitiei.

La finalul interventiei sale din cadrul dezbaterii pe marginea Raportului de activitate a CSM pe anul 2008, procurorul Liviu Dascalescu i-a spus presedintelui ca ii va adresa public ceea ce i-a spus, in spatele usilor inchise, la ultima participare a sefului statului la sedinta Consiliului.

"Am sa repet rugamintea pe care v-am adresat-o in spatele usilor inchise cand ati participat ultima oara la sedinta CSM . Inca o data va rog, asta nu inseamna ca va impun, sa participati mai des la sedintele CSM, sa transmiteti mesajul politic care vine dinspre Bruxelles. Asta nu inseamna ca va ofer CSM, raspunderea ramane in continuare a noastra, a membrilor CSM", a declarat Dascalescu, citat de NewsIn.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea