Social

#danut coman #rapid #fotbal

Danut Coman, in razboi cu Rapid

Portarul giulestean isi doreste cu ardoare sa evolueze in strainatate, iar conducatorii din Grant au inceput sa-l sicaneze.

Taher sustine ca euro pentru a ramane in Giulesti. In realitate, portarul nu se gandeste la salariul dat de Rapid, el dorind sa plece in Germania.

Contractul portarului Danut Coman cu Rapid expira la finalul sezonului 2008/2009, dar, de ceva timp, clubul incearca sa-i prelungeasca acestuia contractul.

Oficialii giulesteni sustin ca i-ar fi oferit acestuia o intelegere pe patru ani si un salariu cifrat la 300.000 de euro pe an, dar portarul nu pare tentat sa accepte propunerea. Ieri insa, actionarul Fathi Taher a facut o declaratie halucinanta. Danut Coman ar fi conditionat prelungirea contractului de primirea unui salariu de 500.000 de euro pe sezon.

„ Dani Coman a cerut cateva zile de gandire, dar el trebuie sa stie ca trenul nu opreste in gara decat o data. 300.000 de euro, atat cat i-am oferit noi, e un salariu foarte bun. Jucatorii cu acest salariu costa 5-6 milioane de euro, nu doua milioane, atat la cat este cotat el. El vrea 500.000 de euro pe an, dar ca sa ai 500.000 de euro salariu, trebuie sa valorezi 10 milioane, iar el nu face atat", a declarat Taher.

Surse din cadrul clubului giulestean sustin insa ca realitatea este cu totul alta. Portarul nici nu se gandeste la salariul oferit de club deoarece isi doreste cu ardoare sa evolueze intr-un campionat mai puternic, mai ales ca are oferte din Germania.

„Menajat" in meciurile de pregatire


Sefii din Grant nu sunt de acord cu asa ceva astfel ca au inceput sa-i puna acestuia bete in roate. De exemplu, el nu mai poate da declaratii decat in conferintele de presa, in caz contrar fiind obligat sa plateasca o amenda de 3.000 de euro.

De asemenea, el nu a jucat niciun minut in primele doua jocuri de pregatire ale Rapidului, cu Sportul si FC Sion, explicatia oficiala fiind aceea ca portarul este menajat dupa fractura suferita la degetul mare a mainii stangi, accidentare survenita la un antrenament la nationalei. In ciuda acestei explicatii oficiale, Coman s-a antrenat normal in ultimul timp si ar fi putut evolua fara probleme.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea