Social

Daniela Gyorfi s-a suparat pe Antena 1

De cand si-a schimbat stilul muzical, Daniela Gyorfi nu a intampinat probleme in ceea ce priveste participarea sa in diverse show-uri de televiziune.
Situatia insa s-a schimbat lunea trecuta cand, invitata sa reprezinte oamenii de afaceri in emisiunea Ziua Judecatii de la Antena 1, cantaretei i s-a interzis sa vina insotita de colaboratorul ei, manelistul Liviu foto ) a incetat sa-i mai aduca in emisiunile sale. Potrivit unor surse din post, acesta a pornit o campanie impotriva genului, refuzand sa-i mai promoveze. Se pare ca interdictia primita de Gy? rfi a pornit chiar de la gazda emisiunii, lucru care a luat-o prin surprindere pe cantareata. Aceasta a stabilit toate datele filmarii si in momentul in care a propus sa vina insotita de colegul ei si, eventual, sa cante o piesa, a fost refuzata. Degeaba a incercat ea sa-i faca pe producatori sa-l accepte si pe Mititelu in platou si in zadar le-a explicat ca face echipa cu el si ca nu are cum sa apara singura, nu i-a induplecat. Sursele sustin ca, dupa o discutie destul de aprinsa , Gy?rfi a cedat si a acceptat sa vina singura.


continuarea in Averea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea