Social

#magazin nou koton # koton #Anca Serea #dana rogoz #shopping

Dana Rogoz si Anca Serea, la shopping, intr-un magazin nou din Capitala

Anca Serea, Geanina Ilieș, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Adina Halas au fost saptamana trecuta impreuna la shopping. Sau macar la admirat. Cum s-au intalnit in acelasi loc atat de multe vedete? 

Saptamana trecuta, in Centrul Vechi al Capitalei a fost inaugurat un nou magazin Koton. Retailerul turcesc a deschis cea mai noua destinatie de shopping pe strada Lipscani, intr-o cladire reconditionata, imensa, perfecta pentru toti cei care adora cumparaturile. Burak Akbulat, director general KOTON Romania, a povestit despre noul magazin atât din perspectiva investiției cât și din perspectiva noilor colecții care se regăsesc acum în locația inaugurată. Magazinul de pe strada Lipscani a fost o provocare atât din punctul de vedere al investiței, cât și al implementării. Investiția în consolidarea și renovarea clădirii s-a ridicat la valoarea de 6.5 milioane EUR, iar lucrările s-au finalizat în 12 luni.

„Considerăm că acest magazin se integrează în abordarea pieței din Romania în termeni de prezență în cele mai importante locuri pentru comunitate. Centrul Vechi este o zonă in care clienții noștrii își petrec timpul liber și se bucură de un loc autentic și de evenimente culturale. Ne dorim să fim mai aproape de ei acolo unde ei se simt bine și se recreează, iar din acest motiv am ales aceasta locație.”, a spus Burak Akbulat în discursul de inaugurare a magazinului.

Cu o suprafață de 1850 mp, pe trei nivele, magazinul Koton din Lipscani 43 așteaptă vizitatori, zilnic, în intervalul 10:00-22:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea