Social

#dan voiculescu #senator dan voiculescu #demisie dan voiculescu

Dan Voiculescu si-a dat demisia din Senat

Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator, a anuntat, luni, ca demisioneaza din functia de senator. Motivul invocat de Voiculescu este respingerea unui proiect de modificare a Legii pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, care marea pedepsele pentru anumite infractiuni.

Vasile Blaga, presedintele Senatului, a anuntat in plen ca senatorul Dan Voiculescu si-a depus demisia, incepand cu data de luni, 25 iunie.

La randul sau, Voiculescu, care este si vicepresedinte al Senatului, a anuntat, la tribuna, ca a renuntat la functia de senator, pentru ca, la ultima intalnire a comisiei de buget-finante, s-a respins propunerea legislativa prin care solicita dublarea pedepselor in cazul evazionistilor.

"Intr-un Parlament in care comisia de buget, cea care vegheaza la bugetul Romaniei, da un aviz negativ unui astfel de proiect de lege, este pentru mine un lucru de neinteles. Imi pare rau si pentru acest motiv imi dau demisia. Va doresc succes in continuare", a spus Dan Voiculescu.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea