Social

Dan Petrescu, stapan la Wisla

Dan Petrescu a devenit antrenor cu acte in regula la Wisla Cracovia. "Bursucul" a semnat joi seara contractul cu polonezii, va primi 300.000 de euro pe sezon si este decis sa dea militaria jos din pod la noua sa echipa. "Vreau meciuri frumoase, dar victoriile sunt importante. Va fi organizare, disciplina si munca grea. Wisla va incerca sa castige fiecare meci", a declarat tehnicianul roman care a precizat ca nu stie mai nimic despre noua sa echipa. Chiar daca nu cunoaste poloneza, Petrescu nu-si face griji, spunand ca va vorbi cu elevii sai ,intr-o limba internationala: fotbalul". Le voi arata jucatorilor mei destule lucruri, inca sunt in forma buna. In ceea ce priveste comunicarea, voi avea un translator si voi invata poloneza pe parcurs", a declarat Petrescu. "Bursucul" le-a spus polonezilor ca vrea sa o duca pe Wisla cat mai sus luand ca exemplu antrenori precum Anghel Iordanescu sau Glenn Hodle. "Bursucul" a fost intrebat daca Wisla va juca un ,fotbal sexy" asa cum facea Chelsea. ,Nu stiu daca vom juca asa cum o facea Chelsea, cand eram jucator acolo, unde erau Vialli, Zola sau Poyet, dar cu siguranta vom juca ofensiv", a raspuns Petrescu.
Wisla isi serbeaza centenarul la anul
Noua echipa a lui Dan Petrescu, Wisla Cracovia, este una dintre cele mai vechi echipe din Polonia, fondata in 1906. Astfel, venirea romanului coincide cu serbarea centenarului gruparii, anul viitor. Wisla este echipa momentului in Polonia, trecandu-si in palmares ultimele trei titluri de campioana. In total, Wisla are in vitrina 10 titluri, patru cupe, o cupa a ligii si o supercupa . In prezent, echipa ocupa locul intai in clasament, la egalitate de puncte cu marea rivala Legia Varsovia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea