Social

#vedeta de televiziune #licenta #dan diaconescu #post de televiziune #otv

Dan Diaconescu vrea sa deschida o noua televiziune

Dan Diaconescu, liderul PP-DD, a cerut Consiliului National la Audiovizualului sa ii permita schimbarea denumirii unei noi televiziuni pentru care a obtinut licenta in Uniunea Europeana in OTV, urmand ca aceasta sa se supuna legislatiei audiovizuale romanesti si sa emita din Romania.

Dan Diaconescu a precizat ca vrea ca tot acest proces sa fie facut "la vedere".

"Nu vrem sa ocolim. Nu vrem sa facem subterfugii. Noi vrem sa facem totul la vedere", a declarat Dan Diaconescu.

De asemenea, in cererea sa catre CNA, Dan Diaconescu a precizat ca a obtinut licente in doua tari din Europa, prin intermediul carora ar putea emite chiar "si de maine", fara a avea vreo legatura cu CNA, ci doar cu firmele de cablu.

"Nu vrem sa emitem din strainatate, ci sa emitem din Romania, sa ne supunem in continuare regulilor CNA si sa acceptati schimbarea denumirii unei televiziuni romanesti in OTV", a mentionat Dan Diaconescu.

Consiliul National al Audiovizualului a retras, pe 22 ianuarie 2013, licenta postului OTV, la propunerea Laurei Georgescu, presedinte CNA, deoarece societatea care detinea licenta televiziunii, Ocram Televiziune SRL, nu a putut face dovada platii unor amenzi din anii 2009, 2010, 2011 si 2012.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea