Social

#ministerul de finante #donatie #dan bittman

Dan Bittman vrea sa-si doneze salariul de la Finante unor disponibilizati

Dan Bittman sustine ca functia care i-a fost propusa in Ministerul de Finante nu este de inalt functionar si ca nu are nici o afiliere politica . Cantaretul a anuntat chiar ca isi va dona salariul de 2.000 unei familii de disponibilizati .

Bittman sustine ca noua slujba nu necesita abilitati de finantist. "Una din misiuni va fi si aceea de a nu mai crede lumea ca ministrul de Finante este un balaur cu sapte capete si ca avem drepturi noi, ca cetateni ai acestei tari, si ca putem sa tragem la raspundere niste oameni care iau decizii peste capul nostru. S-ar putea sa se doreasca ca aceasta parte de comunicare sa ajunga acolo unde trebuie, sa nu mai fie o gramada de yesmeni care doar sa dea cu semnatura. Oamenii acestei tari sufera de o boala cronica: frica de a pune intrebari, de a-si cere drepturile ori Ministerul de Finante nu este un loc unde eu, ca si contribuabil sa nu am loc, sa nu pot sa merg sa cer explicatii", a spus Dan Bittman la Realitatea.net.

Vedeta a explicat ca nu va avea un program de opt ore pe zi la birou. El planuieste sa-si continue activitatea muzicala si cea de televiziune. 

Salariul cuvenit pentru functia de consilier, de 2.000 de lei, va fi donat de catre Bittman unei familii de disponibilizati pana ce acestia isi vor gasi un serviciu sau unei familii de batrani.

"Nu e treaba mea sa vorbesc despre punctul de pensie. Dar ii pot spune ministrului sa nu trateze pe cetatenii acestei tari ca pe niste conturi atunci cand vorbeste de disponibilizari, ci ca pe niste oameni care au  familii si copii", a mai spus cantaretul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea