Social

# operatori economici #dan barna # valul trei #pedepse #amenzi

Dan Barna: “Valul trei vine peste noi. Trebuie sa fim foarte exigenti”. Pedepse dure pentru agentii economici care incalca legea

Copresedintele USR PLUS Dan Barna a declarat luni, 22 martie, ca se vor impune masuri dure pentru agentii economici care incalca legea referitoare la protectia sanitara. Mai exact, activitatea acestora urmeaza sa fie suspendata timp de 15 zile. Acesta a mai precizat si ca va exista o discutie in Guvern pe aces subiect.

 

"Este o masura fireasca, pentru ca, din pacate, si aceasta este o realitate pe care ezitam sa o spunem, sunt oameni care respecta legea si oameni care o ocolesc sau croseteaza legea. Or, o astfel de masura este necesara pentru a nu mai avea anumite locatii si in Bucuresti, in principal, unde se platesc zilnic amenzile si activitatea merge mai departe sub o aparenta de falsa legalitate. E o masura necesara, pentru ca cifrele si datele privind pandemia nu arata deloc incurajator si din aceasta perspectiva trebuie sa fim foarte responsabili cu limitarile si cu masurile care exista in momentul de fata in vigoare", a spus Barna la Parlament, potrivit stiripesurse.ro.

Dan Barna a mai precizat ca doreste ca aceasta masura sa fie adoptata cat mai repede! 

"Eu sper sa se intample cat mai repede, in zilele urmatoare, o sa avem si in Guvern o discutie pe acest subiect tocmai in contextul acesta, in care vedem ca presiunea pe sistemul sanitar si evolutia pandemiei confirma ideea ca lucrurile sunt simple nu este una consistenta. Romania are astazi cele mai usoare restrictii din Europa, valul trei vine peste noi si din aceasta perspectiva trebuie sa fim foarte exigenti si foarte responsabili cu masurile si restrictiile in vigoare", a afirmat Barna.

Totodata Dan Barna a declarat ca “orice este posibil” in momentul in care a fost intrebat daca exista posibilitatea ca amenzile sa fie marite. 

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea