Social

Daciana Sarbu: PSD nu merge bine cu Geoana; Gusa ar fi bun in PSD

Deputatul PSD, Daciana Sarbu , a facut in cadrul emisiunii "100%", realizata de Robert Turcescu pe Realitatea TV, afirmatii transante privitoare la starea de lucruri din PSD.

Astfel, Daciana Sarbu considera ca PSD-ul nu merge bine cu Mircea Geoana si ca situatia dezastruasa din sondaje arata ca imaginea partidului nu s-a schimbat deloc in bine.

Ea l-a acuzat pe presedintele PSD ca nu a eliminat pe nici unul din membrii partidului cu probleme grave de imagine si i-a reprosat indecizia de care da dovada atunci cand e vorba de aliante politice sau de proiecte in desfasurare.

Guse dorit in PSD

Daciana Sarbu a recunoscut ca atat ea cat si alti tineri din PSD si-l doresc pe Cozmin Gusa inapoi in PSD. In acest sens au avut loc contacte si discutii cu membrii PIN. Daciana Sarbu vorbeste chiar de o colaborare transpartidica reala intre politicienii tineri, dand ca exemplu colaborarea cu Cozmin Gusa sau Bogdan Olteanu.

Accepta ca ar putea pleca din PSD

Tinerii parlamentari ai PSD-ului considera in continuare ca inoportuna propulsarea lui Vanghelie in fruntea filialei din Bucuresti. Deasemenea si proiectul "Generatia 2008" lansat de Mircea Geoana este considerat o greseala in conditiile in care PSD-ul are deja o organizatie de tineret (TSD) si multi tineri pregatiti sa preia funcii importante in partid.

Daca starea de lucruri din PSD nu va reveni la normalitate, Daciana Sarbu accepta chiar si posibilitatea despartirii de PSD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea