Social

Daciana Sarbu, ghinion in dragoste

Daca imaginea publica si activitatea politica a Dacianei Sarbu, deputat PSD, sunt infloritoare, viata amoroasa a acesteia pare a fi urmarita de ghinion. Ea s-a despartit de voleibalistul Alin Bobeanu, cu care trebuia sa se casatoreasca anul acesta.
Chiar daca se cunosteau de doar cinci luni, Daciana si Alin, component al echipei de volei Dinamo Geomin Bucuresti, erau gata sa-si jure credinta vesnica. Nunta trebuia sa aiba loc in toamna acestui an si cei doi nu s-au sfiit sa faca declaratii publice referitoare la dragostea ce si-o purtau reciproc. Cu toate acestea, chiar inainte de sarbatori, Alin si Daciana si-au spus adio. Motivul pentru care amorezii au luat aceasta decizie nu a fost dezvaluit, amandoi preferand sa tina totul sub tacere. "Este adevarat, nu mai suntem impreuna, dar mai mult nu vreau sa comentez", a declarat sportivul.

NU RENUNT LA NUME

Daciana l-a cunoscut pe Alin prin intermediul fratelui acestuia, deputat ca si ea. Si, de cand s-au vazut, deputata si voleibalistul au ramas impreuna. Hotarata sa faca pasul cel mare, fiica fostului ministru al agriculturii se gandise deja sa nu isi schimbe numele. Poate sa il adauge pe cel al viitorului sot la al ei, dar nimic mai mult. Si asta pentru ca lumea o cunoaste deja drept Sarbu si nu dorea sa creeze vreo confuzie. Acum nu mai e cazul.

DEJA INLOCUITA

Se aude ca Alin a inlocuit-o deja pe cea care trebuia sa-i devina sotie. Unii spun ca voleibalistul se afiseaza cu noua partenera. Gurile rele sugereaza ca el a fost cel care s-a retras din relatie. Chiar inainte de Craciun.

ESECURI

Despre viata amoroasa a Dacianei s-a vorbit destul de mult. Si, daca o relatie cu colegul de partid, Victor Ponta, nu a fost niciodata confirmata, cea cu prezentatorul Robert Turcescu a tinut primele pagini ale ziarelor. Dar nici relatia cu acesta nu a durat mult. A urmat Dj-ul Mihai Morar , pe care deputata l-a cumparat la targul de barbati, organizat in scopuri caritabile .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea