Social

#copii fara cnp #anunt dacian ciolos #dacian ciolos

Dacian Ciolos a decis! Ce se va intampla in cazul copiilor fara CNP

Dacian Ciolos a facut un anunt important pe contul personal de Facebook. Acesta se refera la copiii care nu au acte de identitate si este una dintre cele 47 de masuri propuse de guvern pentru combaterea saraciei.

In anuntul sau Dacian Ciolos a afirmat ca toti copiii trebuie sa aiba acte de identitate. Astfel, toti copiii vor primi un CNP printr-un program inclus in pachetul complex ‎antisaracie pe care l-a elaborat in Guvern.

Aceasta masura intra in planul integrat de 47 de masuri destinat combaterii saraciei care are in vedere toate categoriile de varsta si isi propune sa fie finantat atat de la bugetul de stat, cat si din fonduri europene.

"Toti copiii trebuie sa aiba identitate, asadar toti cei care nu au un CNP acum, vor primi unul, printr-un program inclus in pachetul complex ‪#‎antisaracie‬ pe care l-am elaborat in Guvern. Alte masuri din acelasi pachet se refera la: 'Caravane medicale la sate', pe modelul unui proiect care si-a dovedit eficienta, sau, un alt exemplu - pentru forta de munca - un plan prin care zilierii vor putea beneficia de asigurari sociale si de sanatate. In total, sunt 47 de masuri, pe care le vom prezenta miercuri si care isi vor face simtite efectele in cursul acestui an.", a scris premierul Dacian Ciolos, pe pagina personala de Facebook.

Sursa foto: bihon.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea