Social

#disparitie #rapire #cautare #costel

Daca nu a fost rapit, baietelul disparut este mort

Baiatul in varsta de 7 ani care a disparut saptamana trecuta ar mai putea fi viu doar daca a fost rapit. Constantin Velcev, din Ranca, judetul Gorj , este de negasit pentru toate echipele care il cauta, reprezentantii Salvamint Gorj spunand ca sunt sanse minime ca baiatul sa mai poata fi gasit in viata.

Anchetatorii disparitiei copilului iau in calcul toate variantele, inclusiv pe cea a unei rapiri. Mama lui Costi, asa cum este alintat baiatul disparut, crede si mai mult in varianta care spune ca fiul sau a fost luat de cineva si respinge ideea unei fugi in padure. Prin intermediul ziarului Adevarul, Olga Velcev, a lansat un apel catre posibilii rapitori, rugandu-i sa ii inapoieze baiatul.

Ratacire sau rapire?

Politistii iau in considerare insa si varianta unei rataciri in padure. Conform declaratiilor lui Viorel Caragea, seful IPJ Gorj, micutul ar fi fost vazut ultima oara la o ora de la disparitie, pe drumul spre padure, la aproximativ 600 de metri de cabana. Mama baiatului nu crede insa ca acesta ar fi plecat de langa bunicii sai, de care se simtea foarte apropiat.

Ce ii ingrijoreaza cel mai mult pe toti cei care il cauta este faptul ca in zona in care a disparut baiatul se afla multe animale salbatice iar temperaturile scad foarte mult in timpul noptii. Costi sosise la Ranca, impreuna cu bunicii sai, miercuri, 22 iulie, la invitatia unor cunostinte si a disparut a doua zi.

Apel pentru gasirea lui Costi

Parintii lui Costel Velcev si cei care il cauta pe micut lanseaza si un apel. Persoanele care pot da informatii despre Constantin Velcev sunt rugate sa sune la telefoanele:
-112 (apeluri de urgenta)
-11. 60. 00 (numar special pentru copiii disparuti)

Constantin Velcev are 1,20 – 1,50 m inaltime, greutate de aproximativ 25 kg, par saten, putin lung, ten alba, ochi verzi si prezinta o alunita pe pometul obrazului stang. La data disparitiei era imbracat cu un tricou cu maneca scurta de culoare alb, avand pe piept desen si inscriptie , hanorac de culoare gri spre albastru, pantaloni de trening de culoare albastru inchis cu doua dungi albe, iar in picioare purta papuci verde deschis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea