Social

"Daca Basescu nu spune cine i-a cerut sa intervina in justitie, e vorba de cei de la PD-L"

Liderul PSD Mircea Geoana a afirmat ca, in cazul in care presedintele Traian Basescu nu va nominaliza politicienii care i-au solicitat interventii in justitie , singura concluzie pe care o poate trage este ca acei politicieni provin dintre fruntasii PD-L.

Geoana a declarat ca presedintele Traian Basescu are obligatia de a face publice numele persoanelor care i-ar fi solicitat interventii in justitie. "Daca presedintele nu va face acest lucru singura concluzie de bun simt pe care pot sa o trag este ca cei care au incercat sa faca acest lucru au fost, in principal, cei de la PD sau PD-L, pentru ca daca ar fi fost de la alte partide cred ca in acest moment ar fi fost deferiti deja sub o forma sau alta institutiilor statului", a spus liderul social-democrat.

Presedintele PSD a adaugat ca faptul ca la nivelul statului roman "se face o referire directa la acte care reprezinta macar incercari de coruptie la nivel inalt trebuie sa reprezinte o preocupare pentru noi toti".

Presedintele Basescu a declarat luni la Realitatea TV ca au existat politicieni care au venit inclusiv la el acasa pentru a-i cere sa intervina in justitie, seful statului refuzand sa dea nume si afirmand ca nu are relevanta apartenenta politica a acestora.

"Au fost politicieni care au venit si la mine acasa sa ceara interventii in justitie", a declarat seful statului, refuzand sa dea nume si spunand ca nu are importanta culoarea politica. "Este real, nici grav, nici uluitor", a mai comentat seful statului.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea