Social

#sejur munte #vacanta munte #cazare ieftina #cazare munte #oferte vacanta #vacanta

Da fuga la munte! Cazarea e mai ieftina acum ca niciodata!

Un sejur de cinci nopti la munte cu preturi pornind de la 160 de lei! Asa suna oferta proprietarilor de hoteluri si pensiuni din statiunile montane, care spera ca astfel sa ii atraga pe turisti incepand din noiembrie, atunci cand se da startul programului "O saptamana la munte".

Astfel, de pe 2 noiembrie si pana pe 19 decembrie, cazarea este cu cel putin 50% mai ieftina decat in plin sezon de iarna, iar copiii de pana in 7 ani nu vor plati deloc.

Cine alege sa se cazeze la un hotel, o vila sau o cabana de doua stele, va plati 160 de lei de persoana pentru un sejur de 5 nopti, in camera dubla.

La un hotel, vila sau cabana de trei stele, tariful ajunge la aproape 300 de lei de persoana pe sejur. Turistii care prefera unitatile de cazare de patru stele vor plati 370 lei de persoana, pentru toata cele sase zile de cazare. Sejururile incep duminica si se termina vinerea, iar in pret nu este inclusa masa.

Intrucat sistemul de vanzare a programului "O saptamana la munte" este primul venit, primul servit, cei care doresc sa petreaca la aer curat cateva zile trebuie sa se grabeasca pentru ca locurile sunt limitate.

Sursa foto: turism24.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea