Social

#cutremur italia romani #romani cutremur italia #cutremur in italia # Amatrice Italia #cutremur in italia azi #cutremur italia azi #victime italia #Amatrice #cutremur italia #romani

Cutremur Italia! Un roman a murit, doi sunt internati si 9 dati disparuti! Marturiile terifiante ale supravietuitorilor!

Desi initial Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a afirmat ca nu se afla romani printre victimele cutremurului din Italia, reprezentantii MAE au facut un anunt terifiant. Un roman si-a pierdut viata sub daramaturi iar alti doi se afla in spital. In acelasi timp, alti 9 romani sunt dati disparuti.

Ultimul bilant anunta ca peste 80 de oameni au murit in urma seismului produs in aceasta dimineata in Italia.

In prezent, in Italia se desfasoara cautari disperate pentru gasirea supravietuitorilor cutremurului din centrul tarii. Seismul cu magnitudinea de 6.2 grade pe scara Richter a durat doua minute si jumatate si a facut pagube uriase.

Marturiile oamenilor sunt terifiante!

"A fost infricosator, a fost o miscare foarte intensa, totul se misca si nu ne puteam ridica. Am ramas fara curent electric, nimeni nu venea sa ne salveze", povesteste un locuitor, potrivit digi24.ro.

"Nu se poate intra acolo, asa am fost sfatuiti. Dar localnicii au intrat oricum, unii dintre ei au inca rude prinse sub daramaturile caselor care au fost spulberate, pur si simplu", a spus un martor.

"Jumatate dintre casele din oras nu mai exista, sunt doar ruine. Am reusit sa avem acces la casele care sunt izolate", spune Sergio Perozzi, primarul din Amatrice.

Ceasul turnului din orasul Amatrice s-a oprit la 03:36, ora Italiei. Adica exact momentul in care oraselul cu doar 2.700 de locuitori a fost lovit de cutremur. In doar cateva secunde, casele au fost facute una cu pamantul, iar drumurile din zona au devenit impracticabile, scrie digi24.ro.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea