Social

#cutremur harghita #magnitudine cutremur #cutremur romania # cutremur azi #seism

Cutremur in Romania intr-o zona mai putin obisnuita

Un cutremur mai putin obisnuit s-a produs in noaptea de joi spre vineri in Romania. Acesta este cel de-al cincilea cutremur produs pe teritoriul tarii noastre in luna iunie.

 

Seismul s-a produs in Harghita, Transilvania, la ora 4:34. Acesta a avut loc la o adancime de 140 de kilometri si a avut magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 67 km SV de Bacau, 81 km NE de Brasov, 148 km N de Ploiesti, 148 km SV de Iasi, 162 km E de Sibiu, 175 km NV de Galati, 183 km NV de Braila, 187 km NE de Pitesti, 201 km E de Cluj-Napoca, 206 km N de Bucuresti, potrivit datelor furnizate de infp.ro.

Cele mai puternice cutremure din ultima perioada

Cel mai puternic cutremur din 2020, care s-a resimtit si in Bucuresti, a avut loc in luna ianuarie. Cutremurul produs in noaptea de joi spre vineri, 31 ianuarie 2020, a avut magnitudinea de 5,4 grade pe scara Richter si s-a produs in Judetul Vrancea, la o adancime de 121 de kilometri.

Cel mai puternic cutremur din 2019 a avut loc in judetul Buzau, pe 3 septembrie. Acesta a avut magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 140 de kilometri.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.