Social

#magnitudine cutremur #cutremur romania #cutremur #seism #romania

Cutremur in Romania, in aceasta dimineata!

Un nou cutremur a avut loc in Romania in aceasta dimineata! In total in luna mai au avut loc 18 cutremure pe teritoriul Romaniei, acestea avand intensitate medie si mica.
 
Seismul s-a produs in judetul Buzau la ora 06:31. Cutremurul a avut loc la adancimea de 129 kilometri si a avut magnitudinea de 2,3 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (34km), Buzau (50km), Covasna( 52km), Ramnicu Sarat (56km) si Odobesti (57km), potrivit informatiilor publicate de infp.ro.

Cel mai puternic cutremur produs in luna mai 2019 a avut loc pe 18 mai in Judetul Vrancea, la o adancime de 114 km si a avut magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur din ultima perioada, produs in Romania, a avut loc pe 28 octombrie 2018 in judetul Buzau si a avut magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter. Cutremurul a fost resimtit intens si in Bucuresti, dar si in tarile invecinate.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.