Social

#magnitudine cutremur #cutremur romania #cutremur #seism #romania

Cutremur in Romania, in aceasta dimineata!

Un nou cutremur a avut loc in Romania in aceasta dimineata! In total in luna mai au avut loc 18 cutremure pe teritoriul Romaniei, acestea avand intensitate medie si mica.
 
Seismul s-a produs in judetul Buzau la ora 06:31. Cutremurul a avut loc la adancimea de 129 kilometri si a avut magnitudinea de 2,3 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (34km), Buzau (50km), Covasna( 52km), Ramnicu Sarat (56km) si Odobesti (57km), potrivit informatiilor publicate de infp.ro.

Cel mai puternic cutremur produs in luna mai 2019 a avut loc pe 18 mai in Judetul Vrancea, la o adancime de 114 km si a avut magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur din ultima perioada, produs in Romania, a avut loc pe 28 octombrie 2018 in judetul Buzau si a avut magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter. Cutremurul a fost resimtit intens si in Bucuresti, dar si in tarile invecinate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea