Social

#avion #aeroport baneasa #probleme financiare

Curse anulate si pasageri blocati pe Baneasa

Mai multi pasageri au ramas blocati pe aeroportul baneasa dupa anularea a sase curse MyAir catre Italia care urmau sa plece marti si miercuri din Bucuresti.

Sositi la Aeroportul Baneasa, mai multi romani care asteptau zborul de dimineata catre Rimini se afla in continuarea la aeroport fara sa stie ce urmeaza sa se intample. 

Autoritatile au anuntat pasagerii doar despre anularea curselor, fara nici o informatie suplimentara. "Ni s-a transmis aseara in jurul orei 20.30 ca acea cursa care trebuia sa plece de pe Aeroportul Baneasa nu va mai avea loc astazi, fara nicio alta informatie in plus. Nu stim ce sa facem, cu bilete cumparate din luna februarie", a spus Olguta Cazacu, pasagera, pentru pentru Realitatea.net.

Motivul pentru care cursele companiei italiene low-cost MyAir au fost anulate nu este cunoscut nici de reprezentatii oficiali. "In acest moment nu stim cati pasageri sunt afectati. Nu se stie ce se va intampla, asteptam informatii din Italia. Este posibil ca toate cursele anulate miercuri sa plece joi", au spus reprezentantii MyAir.

Compania a dat publicitatii un comunicat luni seara prin care anunta ca se confrunta cu probleme financiare, dar ca se lucreaza la o solutie si situatia va fi remediata in curand.

Aproximativ 2.000 de pasageri au avut de suferit din cauza anularii zborurilor companiei MyAir.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea