Social

#copilarie #crestere copil #ingrijire copil

Cumperi orice si castigi! TeamDeals Marketplace surprinde cu o noua campanie

Copilaria este una din cele mai frumoase etape ale vietii, iar 1 Iunie este prilejul perfect pentru a sarbatori alaturi de copilul tau sau de cei dragi.

TeamDeals Marketplace si-a propus ca anul acesta sa aduca zambete printr-o activare speciala. Campania "Totul pentru copilul tau" iti ofera alternative pentru a gasi cadoul perfect indiferent de varsta copilului, fie ca este vorba despre jocuri de societate pentru adolescenti, figurine cu eroi din desene animate sau jucarii interactive pentru bebelusi. 

In plus, orice comanda plasata in perioada desfasurarii campaniei te inscrie automat in tragerea la sorti din data de 3 iunie 2019. Ai astfel sansa de a castiga unul dintre cele patru premii puse in joc, pentru copilul tau.

Campania se va desfasura in perioada 17 mai 2019 - 2 iunie 2019, iar castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook in data de 3 iunie 2019. Regulamentul Oficial al concursului este disponibil pe site.

 

De asemenea, TeamDeals te invita sa le verifici pagina oficiala de Facebook pentru a vedea ce alte surprize ti-au mai pregatit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea