Social

#meteo #ceata #prognoza #vremea #ploi #temperaturi

Cum va fi vremea la inceputul saptamanii

Inceputul de saptamana aduce o incalzire a vremii in cea mai mare parte a tarii, temperaturile maxime putand ajunge in unele zone chiar si la 15 grade Celsius.

In cursul zilei de luni, cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea se va inregistra ceata in zonele joase. Izolat, ceata va fi persistenta si va fi asociata cu burnita. Minimele termice se vor situa intre -3 si 7 grade. In depresiunile din estul Transilvaniei, temperaturile minime pot ajunge la -8 grade. Maximele termice vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade.

Marti, vremea se va incalzi usor in majoritatea regiunilor. Se va inregistra ceata, mai ales noaptea si dimineata, local in zonele joase din est si sud si izolat in vest. Temperaturile minime se vor incadra intre -7 grade (estul Transilvaniei) si 9 grade (Dealurile de Vest si pe litoral). Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 15 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea