Social

#predictii meteo #vreme primavara #vremea #starea vremii #meteo #primavara

Cum va fi vremea la inceput de primavara! Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Primavara incepe in forta, cu temperaturi peste media acestei perioade anunta ANM. Vremea va fi deosebit de calduroasa in intreaga tara. Iata care vor fi maximele in urmatoarea perioada.

Luni temperaturile vor creste in toata tara, vremea devenind calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari pe alocuri. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona de munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 17 grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, iar vantul va sufla slab. Maximele vor urca pana la 12-14 grade Celsius.

Marti, temperaturile vor fi in continua crestere. Cerul se va mentine variabil, cu unele innorari pe alocuri. In prima parte a zilei se va instala ceata, in special in regiunile joase de relief. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si local in vestul tarii. Temepraturile minime se vor incadra intre 2 si 10 grade Celsius iar cele maxime intre 10 si 19 grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temepratura minima nu va scadea mai jos de 5-6 grade Celsius iar maxima va urca pana la 17 grade Celsius.

Miercuri, in prima zi de primavara, valorile termice vor marca o usoara scadere in regiunile vestice si nord-vestice, insa acestea vor ramane in continuare peste valorile termice obisnuite in aceasta perioada. La munte se vor inregistra precipitatii sub forma de ploi si ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temepraturile minime se vor incadra intre -1 si 7 grade Celsius iar cele maxime intre 9 si 18 grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi in continuare deosebit de calduroasa. Spre seara, cerul se va innora treptat si vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla slab. Temepratura minima nu va scadea mai jos de 6-8 grade Celsius iar maxima va urca pana la 16-17 grade Celsius.

Sursa foto: stirilocale.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea