Social

#prognoza meteo #prognoza meteo weekend #starea vremii #vremea weekend

Cum va fi vremea in weekend (26 - 28 octombrie)

Pentru ultimul weekend din luna octombrie, meteorologii anunta vant, ploi si chiar ninsoare in zonele muntoase. Temperaturile vor cobori pana la 6 grade Celsius in timpul zilei, iar noaptea se pot inregistra si valori de zero grade.

In acest weekend, temperaturile scad vertiginos, iar in zilele de sambata si de duminica se anunta precipitatii. La munte va fi lapovita, pe alocuri si ninsoare. In zilele de weekend, media atmosferica diurna va fi de 12 grade, iar noaptea se vor inregistra maxime de 5 grade.

In Bucuresti, la final de weekend, vremea se va mentine calda, insa spre seara cerul se va innora si vor fi conditii de ploaie. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima in jur de 12 grade.

In tara, vremea se va raci treptat, isi vor face aparitia ploile, iar vantul se va intensifica in zonele de deal si de munte. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 14 grade, iar cele minime in jur de 5 grade.

In plus, in unele zone se va semnala ceata, iar presiunea atmosferica va fi in scadere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea