Social

#meteo #vremea #progrnoza meteo # temparaturi

Cum va fi vremea in weekend

Meteorologii anunta o vreme inchisa pentru weekendul 23-24 februarie 2013, cu precipitatii si temperaturi maxime ce pot ajunge la 13 grade Celsius.

In cursul zilei de sambata, vremea va fi inchisa in sudul si estul Romaniei, unde pe arii extinse vor cadea precipitatii, indeosebi sub forma de ploaie. In Moldova si in zonele montane precipitatiile vor fi mixte. Cerul va fi temporar noros in regiunile intracarpatice si pe arii restranse va ploua. Minimele termice vor varia intre -4 si 6 grade, in timp ce maximele termice se vor situa intre 1 grad (nordul Moldovei) si 11 grade (Dealurile de Vest).

Duminica, vremea va ramane inchisa in sud si est, unde pe arii extinse va ploua. In zona de munte precipitatiile vor fi mixte. In restul tarii, vor fi innorari temporare, iar in a doua parte a zilei vor cadea ploi slabe pe arii restranse. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 13 grade, iar cele minime vor varia intre -3 si 7 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea