Social

#vremea weekend #prognoza meteo weekend #meteo #starea vremii #prognoza meteo

Cum va fi vremea in weekend (20-21 octombrie 2012)

Weekend-ul 18-19 octombrie va aduce in cea mai mare parte a teritoriului tarii vreme frumoasa, cu maxime termice ce pot ajunge la 25 de grade Celsius.

Sambata, vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, mai ales in zonele intracarpatice. Cerul va fi variabil si senin, cu unele innorari si ploi izolate in sud-est. Minimele termice se vor situa intre -1 grad in estul Transilvaniei si 15 grade in Delta Dunarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata noaptea si dimineata.

Vremea continua sa fie frumoasa si calda si in cursul zilei de duminica. Cerul va fi mai mult senin in regiunile intracarpatice si variabil, cu unele innorari in regiunile sudice, unde izolat se pot inregistra precipitatii. Temperaturile minime se vor situa intre 4 si 14 grade, usor mai scazute in depresiuni. Maximele termice vor fi cuprinse intre 17 si 22 de grade. Noaptea si dimineata, se va semnala ceata in zonele joase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea