Social

#vreme weekend #temperaturi ridicate #vreme luna mai

Cum va fi vremea in weekend (12 -13 mai 2012)

Vremea va fi calda in weekend, cu maxime termice care pot ajunge si la 32 de grade. Duminica, vom asista insa la un proces de racire accentuata, insotit de ploi si descarcari electrice.

Sambata, meteorologii anunta o vreme calda. In cursul zilei cerul va fi variabil si izolat vor fi ploi de scurta durata in sudul tarii si la munte. Seara si noaptea innorarile se vor accentua in vestul, centrul si nordul teritoriului, unde pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 şi 32 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade, mai ridicate pe litoral.

Duminica, vremea va deveni instabila si se va raci accentuat. Cerul va prezenta innorari si se vor semnala averse si descarcari electrice in sud-vestul si centrul tarii, unde si cantitatile de apa vor fi mai insemnate si local in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina. In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea