Social

#precipitatii #prognoza #ninsoare #depresiuni #chiciura

Cum va fi vremea in weekend

Sfarsitul de saptamana aduce o vreme cu temperaturi apropiate de valorile normale pentru aceasta perioada a anului. In cursul zilei de sambata, cerul va fi mai mult noros in sud-estul tarii, iar in restul teritoriului innorarile vor fi temporare.

In timpul zilei, vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare, in estul, sud-estul, centrul Romaniei si in zonele montane si izolat in rest.

Maximele termice vor fi cuprinse, in general, intre -5 si 5 grade, iar minimele se vor situa intre -15 si -5 grade, mai ales pe litoral. In estul Transilvaniei, temperaturile minime pot ajunge la -18 grade.

Duminica, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi variabil, cu innorari, mai accentuate in cursul noptii in regiunile de vest, unde se vor semnala precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare.

Temperaturile minime se vor situa in general intre -14 si -4 grade, mai ridicate in vestul Romaniei si pe litoral, dar mai scazute in depresiuni, spre -18 grade. In schimb, maximele termice vor varia intre -7 si 3 grade. Local, in zonele joase se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea