Social

#vremea #vremea weekend #predictii meteo

Cum va fi vremea in weekend (11-12 august 2012)

Vremea isi continua procesul de racire in acest weekend, temperaturile maxime nedepasind valoarea de 29 de grade.

Sambata, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil in vestul Romaniei, dar in restul teritoriului va prezenta innorari, temporar accentuate, si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20-25 l/mp si izolat 40 l/mp. Vor fi conditii de grindina, mai ales in regiunile sudice si estice, precum si la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 29 de grade in sud-est, iar cele minime se vor situa intre 10 grade in zonele depresionare si 22 de grade pe litoral.

In cursul zilei de duminica vom avea parte de vreme racoroasa si instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si, indeosebi in cursul zilei, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in cea mai mare parte a tarii, exceptand vestul tarii.

Temperaturile maxime se vor situa intre 15 grade in nordul Moldovei si 25 de grade in vest si pe litoral. Minimele termice vor fi cuprinse intre 9 grade in depresiuni si 17 grade pe litoral.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea