Social

#weekend prelungit #prognoza meteo #vremea #sfanta maria

Cum va fi vremea in week-endul prelungit

Astazi, Administrata Nationale de Meteorologie a emis o noua avertizare de vreme rea pentru intreaga tara. Potrivit meteorologilor, in intervalul 12 august, ora 10 – 12 august, ora 20, se vor semnala fenomene precum: instabilitate atmosferica, racire accentuata.

Vineri, 12 august, in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, precum si in regiunile sudice, sud-estice si centrale va continua sa ploua si punctiform se mai pot cumula peste 20 l/mp.

Vantul va avea unele intensificari in regiunile estice, inclusiv in zona litoralului, dar si in cele sud-vestice, cu viteze ce vor depasi la rafala 50 km/h.

Temperatura aerului va scadea accentuat in sud-estul teritoriului, unde valorile termice vor fi cu peste 10 grade mai mici fata de normele climatologice ale perioadei, iar vremea va deveni racoroasa in toata tara.

Sambata, ploile se raresc substantial. Dimineata mai vin ceva nori de averse prin sud si pe la munte. Vantul ramane activ in estul tarii si la munte, iar temperaturile raman scazute.

De duminica, temperaturile cresc, spre valori obisnuite perioadei, vremea va fi frumoasa, cu cer senin. Doar  la munte mai pot aparea averse trecatoare.

Luni se face si mai cald, ramanem cu vremea frumoasa, iar prin nord si pe la munte, local, apar ploi de scurta durata. Temperaturile se apropie de valorile perioadei, dar nu le ating inca, anunta ProTV.

Mai multe detalii despre vreme, gasesti pe vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea