Social

#vreme #ploi #temperaturi ridicate #prognoza meteo

Zile neobisnuit de calde pentru mijlocul lui noiembrie

Saptamana 12-18 noiembrie debuteaza cu o vreme mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada a anului.

Luni, cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul noptii in zona de nord si nord-vest a Romaniei, unde se pot semnala izolat precipitatii slabe.

Maximele termice se vor situa intre 9 si 18 grade, in timp ce temperaturile minime vor fi intre 0 si 10 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, unde pot ajunge la -4 grade. Meteorologii avertizeaza ca noaptea si dimineata va fi ceata in zonele joase.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar temperatura maxima va fi de 14 grade, in timp ce minimele termice vor fi de 2-4 grade.

Un regim termic asemanator va fi si marti. In tara, cerul va fi variabil, cu unele innorari. In timpul zilei, se vor semnala ploi slabe in nordul tarii. Seara si noaptea, se anunta precipitatii in est si sud-est si cu totul izolat in centru si in zona deluroasa din sud. Maximele termice vor fi cuprinse intre 7 si 18 grade. Temperaturile minime se vor situa intre 0 si 8 grade.

Bucurestenii vor avea parte de temperaturi maxime care vor ajunge la 14 grade si de minime termice de 5-6 grade.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea