Social

#vremea craciun #prognoza meteo #vremea la munte # vremea sarbatori

Cum va fi vremea de Craciun

Vremea este plina de surprize ca de fiecare data. Din nefericire, meteorologii anunta ca de Craciun nu vom avea zapada, iar vremea va fi frumoasa, ba chiar mai calda chiar decat ar trebui in aceasta perioada.

Luni, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi peste media normala. In zonele joase, cerul va fi innorat, iar izolat isi vor face aparitia ceata si fulguielile. Temperaturile maxime se vor situa intre -2 si 12 grade Celsius.

Marti, vremea se va mentine calda, cerul va fi variabil insa in zonele joase va ninge usor. Valorile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 11 grade Celsius.

Miercuri, de Craciun, temperaturile vor creste si mai mult, iar vremea va fi frumoasa in aproape toate regiunile tarii. In sudul, estul si in zonele joase ale tarii, izolat, se vor semnala precipitatii sub forma de burnita, ploaie sau fulguiala. Temperaturile maxime se vor situa intre 0 si 12 grade Celsius.

Sursa foto: romaniatv.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea