Social

#ghinion #destin distrus #afacerist #toaleta avionului #avion

Cum ti se poate ruina viata in toaleta unui avion?

Aflam cum este posibil acest lucru din povestea unui respectat economist american, care se pregatea de o slujba importanta la trezoreria din Washington.

Domnul Murphy, sotul unei femei bogate si tatal a trei copii, calatorea cu avionul spre capitala americana, pentru a-si primi noua slujba. Ajuns in toaleta aeronavei, omul a vrut sa se grabeasca pentru ca stia ca un alt pasager astepta la usa.

Asa ca a tras apa atunci cand inca se afla pe scaunul de toaleta, relateaza cotidianul american International Herald Tribune. Numai ca - ce-i drept, undeva nu foarte la vedere - scria "Nu trageti apa inainte de a va ridica".

Iar Murphy, care nu a respectat acest avertisment, a fost " inghitit " partial de toaleta. Adica a ramas intepenit. Stanjenit, eroul nostru nu a vrut sa deschida usa, dar si-a dat seama ca singur nu poate scapa din capcana .

I-a permis asistentei de zbor sa intre, iar aceasta a incearcat sa il elibereze. Si-a strecurat chiar mainile sub sezutul economistului, dar tot nu a reusit sa il ajute.

Aterizare de urgenta

Femeia nu s-a lasat batuta, insa incapatanarea ei binevoitoare se va dovedi fatala pentru reputatia lui Murphy. Din greseala, tanara a apasat din nou butonul, iar omul a simtit cum toaleta ii aspira maruntaiele. In final, barbatul a lesinat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea