Social

# vaccin efecte adverse #vaccinare anticovid #vaccin covid

Cum se simte asistenta Mihaela Anghel, dupa ce i-a fost administrat vaccinul anti-Covid

Mihaela Anghel, o asistenta medicala de la  Institutul Național „Prof. Dr. Matei Balș”, a fost prima persoana din Romania careia i-a fost administrat vaccinul anti-Covid. 

 


Asistenta a marturisit ca procedura nu a fost dureroasa si nu a avut niciun efect advers. Ea a recomandat romanilor sa se vaccineze, pentru ca doar prin imunizare se poate pune capat pandemiei de coronavirus. 

„Cred că a fost cea mai mare emoție. Am fost foarte privilegiată că am fost aleasă să fiu prima vaccinată din țară. Eu am primit primul pacient. Nici nu știam cu ce ne confruntăm, ne așteptam la ce e mai rău, dar încercăm să ne obișnuim. Suntem și mai afectați cu pierderea pacienților. Nu s-a întâmplat în toți acești ani să avem un raport așa mare de decese. Nu am știu cum să reacționez. Nu am întrebat de ce am fost aleasă. Nu a durut absolut deloc. Este cel mai nedureros vaccin făcut până acum. Românilor le transmit să deschidă bine ochii și să vină să se vaccineze. Simt și sper să fie sfârșitul acestei pandemii”, a declarat asistenta Mihaela Anghel după ce a primit prima doză de vaccin anti-COVID-19.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea