Social

# flori inmormantare #alegere flori #inmormantare #flori

Cum se aleg florile pentru inmormantare

Uneori in viata avem parte si de momente nefericite. Despartirea de o persoana draga este foarte dificila mai ales daca acea persoana a fost alaturi la bine si la rau foarte multi ani.

 

Cand vine vorba de organizarea unei inmormantari sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Ideal este sa alegi serviciile unei firme de pompe funebre care te poate ajuta sa organizezi corect si potrivit inmormantarea. Sunt destul de multe lucruri de facut intr-un interval foarte scurt de timp.

De exemplu, chiar si alegerea florilor pentru inmormantare poate fi o alegere dificila. Acestea fac parte mereu din pachetele de servicii funerare Bucuresti fiind o pata de culoare intr-un moment dificil. Sunt folosite des la ceremoniile de inmormantare si au o semnificatie aparte prin care persoanele dragi omagiaza si isi arata atasamentul. Persoanele indurerate pot depasi mai usor un astfel de moment incercand sa organizeze un eveniment special pentru defunct.

Florile naturale sunt o optiune potrivita

Daca ai ajuns la partea in care trebuie sa alegi florile pentru funerarii, atunci trebuie sa stii ca poti opta pentru flori naturale. De cele mai multe ori oamenii aleg florile artificiale deoarece se pot utiliza pe o perioada mai lunga de timp.

Chiar si daca durata de viata a florilor naturale este foarte mica, acestea sunt un simbol de nelipsit de la o inmormantare. Este recomandat sa alegi florile naturale in detrimentul celor artificiale.

Orice firma de servicii funerare Bucuresti iti va oferi astfel de solutii pentru organizarea inmormantarii. Costul de achizitie a florilor naturale poate fi putin mai mare insa o astfel de investitie nu mai conteaza cand e vorba de o persoana draga care tocmai s-a stins din viata.

Alege flori rezistente

Daca te-ai hotarat sa folosesti flori naturale, atunci e indicat sa ai in vedere un tip de flori mult mai rezistente. De asemenea, e importanta si culoarea acestora. Cu cat sunt mai rezistente cu atat vor arata mai frumos si vor crea o stare buna in timpul funerarilor. Trebuie sa tii cont si de preferintele persoanei decedate. Daca a fost o persoana care iubea florile, atunci trebuie sa alegi niste flori speciale ce o vor omagia asa cum merita.

Prospetimea florilor poate asigura o rezistenta mai mare. De exemplu daca sunt culese astazi, florile vor avea o rezistenta mai mare decat niste flori culese in urma cu cateva zile si tinute in soare, fara apa sau alte substante de care au nevoie.

Dupa achizitia acestora e important sa tii cont de locul in care le vei pozitiona. Ele se pun pe mormant dar si in casa persoanei decedate, acolo unde are loc priveghiul. Printre cele mai populare tipuri de flori alese pentru inmormantari sunt garoafele si crizantemele. Sunt flori foarte rezistente si utilizate de toate firmele de servicii funerare Bucuresti.

Articol sustinut de PSK

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea